Monica GammelsætherMonika Gammelsæter er ei 31 år gammel dame fra Meisingset, nærmere bestemt "negerby'n" som de kalte boligfeltet fra gammelt av. Nåværende bosted er Holmeidstranda, og der trives hun godt sammen med de to guttene sine, John Aleksander og Odin Nikolai. 
Hun er barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder på Meisingset Oppvekstsenter, og der trives hun veldig godt! 

Hun har gått på musikklinja i 3 år, i denne perioden var hun med i operakoret i Kristiansund, i blant annet oppsetningen av Anna Bolena. Hun har alltid hatt en forkjærlighet for sang og musikk, og en stor nysgjerrighet og trang for å lære å spille diverse instrument. Hun var 12 år da hun fikk sin første gitar, og pappa´n og Arild Gjøvik var de som lærte henne de aller første grepene. Senere ble det piano som fristet, her har hun lært det meste av seg selv, ved å prøve og feile.Monica skrev sin første sang da hun var 13 år, "Angeleyes" het denne. Trangen til å skrive vokste seg større jo større hun ble. Men det var først for 3 år siden at hun virkelig begynte å skrive. Monica forteller at hvis hun tar frem gitaren eller sitter ved pianoet, så kommer det nye melodier og tekster poppende ut. Hun kan stå å kokkelere på kjøkkenet og det kommer en melodi. Eller når hun står på toppen av et fjell å finner roa, så kan det komme en tekst som slår rot.

Nå har Monica skrevet over 30-40 sanger både på dialekt og engelsk. Så har hun også lagt på melodier på noen av sin bestefar Gunnar sine fine dikt! Han er nok en stor helt i hennes øyne når det kommer til skrivekunsten, og det samme vil hun si at også hennes pappa er.

I sommer fikk hun spilt inn sin første demo i et hjemmestudio med låta si "Listen". Det gav mersmak og Monica sier at det kribler etter å få kunne spilt inn såpass mange så det kunne blitt CD utgivelse! Å selv om det alltid kribler i sommerfugler og hjertet slår noen hakk raskere, elsker hun å få stå på scenen å få gi noe av seg selv på akkurat denne måten!"

Monica var oppvarming for ToK da de spilte på Sellanrå i påsken. 

Utskrift E-post