Pressemelding om Tommstock4. Juledag er det duket for et nytt Tommstock på Sellanrå i Tingvoll. 6 band og et par og tyve musikere vil i løpet av kvelden endre scenen på Sellanrå for å underholde et feststemt publikum.

Tommstock ble første gang arrangerte i 1997. 20 år etter ble det et nytt arrangement på Sellanrå som ble betegnet som en suksess. 4. Juledag blir Tommstock nummer 3 arrangert.

Det blir over 20 musikere som skal spille og synge denne kvelden. Per Aarsund er vel kjent for de fleste på Nordmøre. Den samfunnsengasjerte snekkeren fra Straumsnes skriver tekster fra hverdagen på Nordmøre, og har til nå gitt ut flere CD´er. Han er aktuell med nye CD med kjente musikere nå i høst, og stiller på scena på Sellanrå.

Monika Gammelsæter er ei Meisingset-jente som har bosatt seg på Holmeidstranda. Hun har gått musikklinja i Kristiansund og var da med i Operakoret. Hun var 13 år da hun skrev sin første låt, og frem til nå så har hun 30-40 låter på samvittigheten. Hun synger både på norsk og engelsk. I sommer spilte hun inn en demo av låten «Listen». Dette gav mersmak og hun håper å kunne gi ut en CD etterhvert.

Bob Waffel var med på Tommstock for 21 år siden. På spørsmål idag om hvor og hva de spilte, så er hukommelsen så som så. De var kanskje med på en kulturmønstring og så spilte de i forskjellige festlige lag på begynnelsen av 90 tallet. De som er med i bandet er Morten Gjul, Frode Søraas, Ståle Husby og Johannes Roaldset. Nå finpusser de instrumenter, strenger og sjarmen, klar til å endre scena på Sellanrå og fremføre sine sikkerstikk fra 90 tallet.

ToK er det bandet som har flest timer på scener rundt på Nordmøre de siste årene. De har også jobbet med å spille inn nye låter, og vi får høre låter fra den på Sellanrå. Bandet som tidligere het Døde Menn, skal 4. Juledag bestå av Frode Kindsbækken, Stian Vågen, Petter Rønningen, John Ola Ulset og Petter Bråten.

Kultmakaran blir med igjen på årets Tommstock etter at de smelte til med drivende rytmer i fjor.  De har spilt sammen i perioder de siste årene, og beskriver musikken sin som rocka. I år tar de med seg Hans Petter Gyldenskog på trommen, og vi får sikkert høre noe selvskrevet fra de også. Bandet ellers består av Johannes Roaldset, Ståle Husby og Trond Nedal. Alle fire har lang erfaring som musikere og har vært med i mange forskjellige band opp igjennom tidene. 

Helt nytt av året er at det er satt sammen et eget Tommstock Band. Det er Roger Skjegstad som i mange år har hatt tanken og drømmen om et «storband» som skal spille svingende musikk. Alle de 10 første som ble spurt svarte umiddelbart JA til å være med, og Det skal bli spennende å høre hva de får til på scena. Alle har lang erfaring i musikken, selv om nesten ingen har spilt sammen før.

Bandet består av Torunn Koksvik, Vanessa Hagen på sang, John Rasmus Leinum, sag og gitar, Ronny Bergsbakk, bass, Hans Petter Gyldenskog, trommer, Stig Johansen, piano, Rune Eide, trompet, Eli Ljøkjell, trombone, Marit Romundstad, saksofon og Roger Skjegstad, sang. Etter ryktene så svingte det godt allerede på første øving….

Det er kun forhåndssalg av billetter til Tommstock, og de selges på tikkio.no. Du finner mer info på Tommstock.no og Facebook om arrangementet. 

 

Utskrift E-post

Vi gir bort 2 gratis billetter!


Vi lager en liten konkurranse i adventstiden. Blant de første 100 solgte billettene til årets Tommstock, så trekker vi ut 2 gratis billetter. 
(De som har kjøpt billetter allerede er selvfølgelig med i konkurransen)

Hvis du blir trekt ut, får du tilbake pengene for billetten du har kjøpt, eller så kan du få to nye som du kan gi bort el.l. Her blir vi enig! 

Så da er det bare å gå inn på https://tikkio.com/tickets/7055-tommstock-2018 og bestille seg billett. Husk at vi har begrenset med billetter. 
 

Utskrift E-post

Tommstock Band øver!

Deler av Tommstock Band på sin første øving. Bak f.v: John Rasmus Leinum, Stig Johansen, Marit Romundstad, Eli Ljøkjell Boksasp og Rune Eide. Foran fv: Vanessa Hagen og Torunn Koksvik. Ronny Bergsbakk, Hans Petter Gyldenskog og Roger Skjegstad mangler på bildet. Bandet skal spille svingende låter fra de siste 50 åra (omtrent) 😁

Utskrift E-post

DalasvingenHer er et bilde av Dalasvingen fra 1970 og 1980. Bildet er fra platecoveret. Lars Olav Grytli, Njål Bjørdal og Ludwig Wærdahl. Singelen inneholdt to låter, Kallvasskranen og Åt Tingvollvågja. Begge låtene kan du høre på Tommstock

Utskrift E-post